ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗ ΣΟΦΙΤΑ ΜΟΥ!

by alexandra.andriadi

Γεια! ?
Καλωσόρισες στη σοφίτα μου! ?

Χαίρομαι πολύ που ανταποκρίθηκες στο κάλεσμά μου και ήρθες εδώ για να μοιραστώ μαζί σου τη χαρά μου.

Σήμερα είναι η εαρινή ισημερία. Η εαρινή ισημερία σηματοδοτεί την αρχή της άνοιξης και η μέρα έχει ίση διάρκεια με το σκοτάδι. Και στα δικά μου αυτάκια (“μεγάλα” θα τα χαρακτήριζε ο αδερφός μου, αλλά λέει ψέματα… να ξέρεις ?) αυτό ακούγεται και μεταφράζεται ότι υπάρχει ένας σπόρος, τον οποίο έχεις φυτέψει και σιγά-σιγά θα αναπτυχθεί, στον χρόνο του. Με τον δικό του μοναδικό ρυθμό.

Κάπως έτσι, αυτή τη μέρα, ανοίγει η πόρτα της σοφίτας μου· σαν ένας σπόρος που φυτεύτηκε και θέλει να αναπτυχθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Δε μένει παρά να περάσεις και να ακολουθήσουμε παρέα ένα μονοπάτι φαντασίας με οδηγό τη δημιουργία.

Σκοπός μου;
Να δημιουργώ, να διηγούμαι και να μοιράζομαι ιστορίες.

Ετοιμάσου από την επόμενη Τετάρτη -και κάθε Τετάρτη– να διαβάζουμε παρέα τη γνωστή σε όλους μας Αλφάβητο με έναν πολύ ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο. Ας πούμε πως είναι μια κάπως πιο “πειραγμένη” βερσιόν και ας πούμε ότι κάνουμε ένα βήμα για να γνωρίσουμε ένα τσακ περισσότερο τους εαυτούς μας μέσα από αυτό.

Όμως δεν τελειώσαμε εδώ!
(Μα δεν τελειώωωσαμεεε ?♫♬?)

Θα μοιραζόμαστε ιστορίες και το Σάββατο. Αμέ! Θα είναι η μέρα της μυθοπλασίας, των αναμνήσεων, των προβληματισμών, των συζητήσεων, των συνεντεύξεων, των ταξιδιών!

Ρίξε μια ματιά εδώ για να με μάθεις λίγο καλύτερα (ποια είμαι, πού βαδιζω, οϊμέ καημέ κ.λπ, κ.λπ.), γιατί διάλεξα τη “σοφίτα” για να τα λέμε αλλά και τι ακριβώς θα βρεις στη σοφίτα μου, με περισσότερες λεπτομέρειες!

Vamooos*!

Σε τριανταφυλλο-ασπάζομαι
xoxo,

Αλεξάνδρα

*Vamos στα ισπανικά σημαίνει “πάμε”.

Για δες κι αυτα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

error: Content is protected !!