ΚΛΕΙΣΤΟ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΠΩΝ! 

by alexandra.andriadi
Κλειστό λόγω διακοπών!
Summer edition 2019

☀️?????‍♀️

❀ ❀ ❀

Ένα μυαλό χειμώνα-καλοκαίρι και κάπου-κάπου όλοι χρειαζόμαστε ένα διάστημα για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, να μαζέψουμε ενέργεια ή και να αφήσουμε όσα μας βαραίνουν, να βγάλουμε ένα πρόγραμμα για την αρχή του ακαδημαϊκού έτους και του φθινοπώρου, να καθαρίσουμε τις σκέψεις μας και να τις βάλουμε σε μια τάξη (όσο γίνεται τέλος πάντων!).

Αυτό ακριβώς θα κάνουμε και στη Σοφίτα, αμέ! 

Ο Αύγουστος θα είναι ένας μήνας… “κουτσουρεμένος” (από άποψη νέων ιστοριών), όμως το λες και απαραίτητο για την ψυχική μου υγεία και ηρεμία, αλλά και για το διάβασμα που πρέπει να κάνω (απολύτως καμία επίκληση στο συναίσθημα…?) But I speak the truth, my dear. Pinky promise!

Βέβαια, ο Μιαμ θα βρίσκεται στη Σοφίτα, αλλά κι αυτός θα ξεκουράζεται, μη μου τον ξυπνήσεις! Κι αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο Μιαμ, τότε πάτα εδώ για να μάθεις. Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν άκουγες τώρα τελευταία νέα του είναι επειδή από την πολλή ζέστη έχει ακόμα πιο αργούς ρυθμούς απ’ ότι συνήθως και κάνει διακοπές όλο το καλοκαίρι! ?

Κλειστό λόγω διακοπών (Summer edition 2019) λοιπόν, ωστόσο πού και πού θα κάνω εμφάνιση στο Instagram και στη σελίδα στο Facebook της Σοφίτας (πιστεύω, μάλλον, ίσως, μπορεί… ποιος ξέρει; Μπορεί και όχι ??‍♀️? ??). Οι διακοπές, διακοπές, αλλά και οι αναλαπμές, αναλαμπές. Να τα λέμε κι αυτά.

Στο μεταξύ όμως, δες πόσο φρόντισα για σένα! Όχι, δες! Στο τέλος θα βρεις μια λίστα με όοολες τις ιστορίες που έχω μοιραστεί μαζί σου στη Σοφίτα μέχρι σήμερα (πήγαινε κάτω κάτω ⬇️ και μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τα post-it notes).

Και κάπως έτσι, θα περάσουμε ομαλά σε αυτή τη μικρή διακοπή, να συγυρίσω κι εγώ λίγο την Σοφίτα μου, βρε αδερφέ! Τι, με σκόνες και αράχνες στις γωνίες;! Ιιιιιι! ? Να μην καθαριστούν μοκέτες, χαλιά και κουρτίνες;! Τα παράθυρα ποιος θα τα πλύνει; Το γατί (που δεν έχω) ποιος θα το ταΐσει;! Πώς θα συνεχίσουμε τις σοφιτο-ιστορίες μας, τις σοφιτο-κουβέντες μας; Δεν το δέχομαι, jamais (όχι ότι θέλω διακοπές απεγνωσμένα, όχι, όχι…  δεν πιστεύω να σκέφτηκες κάτι τέτοιο! ?)!

Σου βάζω, όμως, HOMEWORK.

Ναι, ναι, πολύ σωστά διάβασες. Homework! Το οποίο όμως το λες ΚΑΙ bonus ΚΑΙ δημιουργικό. Σου είχα υποσχεθεί κάτι στο Instagram… να φτιάξουμε παρέα μια ιστορία, για την ακρίβεια την δεύτερή μας ιστορία.

Για λόγους πρακτικούς -και μόνο-, προς το παρόν θα φτιάχνουμε τις ιστορίες μας μόνο σε ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεκριμένα το Instagram. Η ουσία σε αυτό το παιχνίδι είναι να βάλει ο καθένας μας το δικό του λιθαράκι, τη δική του φαντασία και να δημιουργήσουμε κάτι συλλογικό. Πάντα με κανόνες, ώστε να υπάρχει μια ομαλή ροή και φυσικά με σεβασμό ο ένας στον άλλον. ☺️

Πάτα εδώ για να δεις τι κάναμε για την πρώτη μας ιστορία και πώς δούλεψε όλο αυτό!

Αύριο, στο Instagram της Σοφίτας, θα βρεις ένα νεό post με την εικόνα που θα μας εμπνεύσει να φτιάξουμε μια μοναδική ιστορία!

Η δεύτερη ιστορία μπορεί να γραφτεί μόνο μέσα στον Αύγουστο. I believe in you (γιατί αν περιμένεις από εμένα μέσα στον Αύγουστο… ?)! Όσο για την πρώτη ιστορία… θα φροντίσω να ενώσω τα κομμάτια, να κρατήσω τη ροή των εξελίξεων και να ολοκληρώσω την ιστορία, ώστε να την έχουμε στη Σοφίτα.

Αυτά προς το παρόν!

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού! 
Σε τριανταφυλλο-ασπάζομαι,
Αλεξάνδρα
❀ ❀ ❀
Ραντεβού στη Σοφίτα!
❀ ❀ ❀
Sofita: a stories-made world

Κλίνοντας την Αλφάβητο
Α, Β, Γ, Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ
(τα υπόλοιπα γράμματα συνεχίζονται μετά τον Αύγουστο)

Αμπελοφιλοσοφίες
Ταξιδιάρικα βιβλία
Η δύναμη της αγκαλιάς

Θα σου πω μια ιστορία
Πίνακες ζωγραφικής
    – Η “Άνοιξη” του Μποτιτσέλι
    – Το “Φιλί” του Γκούσταφ Κλιμτ
    – Τα λουλούδια της Γκερνίκα

Τα χρώματα ποτέ δεν εμποδίζουν

La ultima tanda

Μαμά

Σαν γιασεμί· νοσταλγικό

Το κουτί των αναμνήσεων

Surprise! 

Κάποτε στο τρένο… το βιβλίο που με “σημάδεψε”

Από τη γενοκτονία στο “σήμερα”… τις ρίζες σου να τις θυμάσαι

Μίλα μου για πανελλήνιες… #not

“Ζακέτα να πάρεις”

Να τα πούμε;

My name is Eva

Η Δέσποινα Μεσημβρινού και η… τέχνη της αρμονίας (#yoga)

Περιβαλλοντο-κουβέντα με την Λήδα

Χριστίνα Κωνσταντουδάκη: ένας παραμυθόκοσμος

❀ ❀ ❀

POST-IT NOTE 1
Αύριο, στο Instagram της Σοφίτας, θα βρεις ένα νεό post με την εικόνα που θα μας εμπνεύσει να φτιάξουμε μια μοναδική ιστορία!

POST-IT NOTE 2
Αν μέσα στον Αύγουστο δεν είσαι δίπλα σε θάλασσα, δέχομαι παραγγελιές για να κάνω βουτιές και για σένα. 

POST-IT NOTE 3
Αν κάνεις διατροφή και τσακίσεις εκείνο το παγωτό (ή τα παγωτά… γκουχ γκουχ…) που υποτίθεται δεν κάνει να φας, στείλε φώτο στο Instagram για να μοιραστείς τις ενοχές. Αν δω ότι με παίρνει κι μένα η μπάλα με τα παγωτά… βοήθειά μας! Δεν θα βοηθήσω πολύ -προσφανώς-, αλλά τουλάχιστον θα κάνουμε συμπαράσταση ο ένας στον άλλον!

POST-IT NOTE 4
Α, και πριν το ξεχάσω! Κάποια στιγμή μέσα στον Αύγουστο θα κάνουμε ένα Q&A (ερωτήσεις και απαντήσεις) στο Instagram στα stories. Οπότε αν τριγυρνάς κάπου “εκεί”, μπορεί να πέσεις πάνω στα stories της Σοφίτας και να μου κάνεις τη δική σου σύντομη ερώτηση.

Για δες κι αυτα

Leave a Comment

* By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

error: Content is protected !!